اخبار روز فیلمها

نیکولاس هولت (Nicholas Hoult) و تایلر پری (Tyler Perry) به آنجلینا جولی (Angelina Jolie) برای ایفای نقش در فیلم Those Who Wish Me Dead پیوستند!

طبق جدیدترین اخبار منتشر شده به گزارش آریامووی، نیکولاس هولت (Nicholas Hoult) و تایلر پری (Tyler Perry) به به آنجلینا جولی (Angelina Jolie) برای ایفای نقش در فیلم Those Who Wish Me Dead (آنهایی که آرزوی مرگم را دارند) به کارگردانی تیلور شریدان (Taylor Sheridan) نویسنده و کارگردان فیلم Wind River (رودخانه ویند) و نویسنده‌ی سری فیلم های Sicario (سیکاریو)، پیوستند! پیش تر هم جان برنثال (Jon Bernthal) برای ایفای نقش به این فیلم پیوسته بود.

ین فیلم مهیج براساس رمان پرفروشی به همین نام نوشته‌ی مایکل کوریتا (Michael Koryta)، داستان یک آتش‌نشان (با بازی جولی) را دنبال می‌کند که یک پسربچه‌ی ۱۴ساله که شاهد یک قتل بوده را از دست دو قاتل بی‌رحم نجات می‌دهد. حالا آن‌ها باید برای زنده ماندن تلاش کنند، آن هم در حالی که بین آن دو قاتل و آتش سوزان جنگل گیر افتاده‌اند. شریدان که فیلمنامه‌ی Hell or High Water (گر از آسمان سنگ ببارد) را نوشته، نویسندگی این داستان اقتباسی را براساس رمان برعهده دارد.

 

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن