مصاحبه
مستند ساخت و پشت صحنه فیلم تحسین شده The Revenant
برای اولین بار و فقط از آریافیلم ، این بار شاهد مستندی خواهید بود بسیار زیبا از پشت صحنه ی ساخت فیلم تحسین شده ی The Revenant که در دو بخش برای شما عزیزان آماده کردیم و با توجه به جوایز کسب شده ی این فیلم و کاندیدای اسکار ۲۰۱۶ دیدن اون خالی از لطف نیست.
————–
دانلود کیفیت ۴۸۰P از سرور نماشا
دانلود کیفیت ۷۲۰P از سرور نماشا
دانلود کیفیت ۴۸۰P از سرور نماشا
دانلود کیفیت ۷۲۰P از سرور نماشا
——————————-
Podcast: Play in new window | Download
داستان فیلم درباره شکارچی پوستی به نام “هیو گلس” (لئوناردو دیکاپریو) است که در حین شکار مورد حمله ی یک خرس قهوه ای قرار گرفته و دو مرد که در این شکار همراه او بودند، وسایلش را دزدیده و او را نیمه جان رها می کنند؛ او جان سالم به در میبرد و ۳۵۰ مایل را در طبیعت وحشی می پیماید تا از کسانی که به او خیانت کرده اند، انتقام بگیرد.
این فیلمو دو هفته پیش دیدم واقعا عالیه .
لئوناردو هر کاری که فکرش رو بکنید در این فیلم انجام داد،از گوشت خام خوردن بگیر تا غذای خرس شدن!
دیالوگ ها رو با صدای خشدار بسیار خوب ادا کرد و بازی بسیار باورپذیری ارائه داد،مثل همیشه.
ایناریتو هم علاوه بر زجر دادن لئو تا پای مرگ،سعی کرده بود طبیعت دوستی خودش رو گاه گاه با قاب بندی های بسیار زیبا از طبیعت نشان بده و باید گفت شیوه فیلمبرداری این فیلم هم بسیار خوب بود.
از تام هاردی هم بگم که یکبار دیگه نشان داد استعداد بازی در نقش منفی رو هم به اندازه ی مثبت داره و بسیار خوب بود.
بازی لئوناردو دیکاپریو و تام هاردی واقعا معرکس.
باید به بخش جوایز اسکار یه بخش بهترین حیوان نقش مکمل بزارن اضافه کننن
خدایش خرسه خیلی قشنگ بازی کرد
همچنان منتظر کیفیت خوبشم
فیلمئ خیلی خوبیه
واقعا عالی بود.فیلمبرداری فوق العاده.بازی تام هاردیم حرف نداره
اسکار امسال 100% برای دیکاپریو و امیدوارم دیگه امسال طلسم اسکار دیکاپریو بشکنه