معرفی سریال
سریال ۲۰ قسمتی جدید Purity با حضور Daniel Craig و خداحافظی با James Bond ؟

بالاخره رسمی شد : Daniel Craig به دنیای تلویزیون می آید…
به گزارش آریافیلم ، Purity نام مینی سریال جدید اقتباسی Showtime است از رمانی پرفروش به همین نام که قرار است برای ۲۰ قسمت آماده شود و در سال ۲۰۱۷ پخش شود. نویسنده و تهیه کننده ی خوش ذوق Todd Field با آثار قبلی چون In the Bedroom و Little Children هم در این سریال حضور داره و تمامی قسمتهارو کارگردانی میکنه.
سریال این گونه معرفی شده است : “Purity ماجرایی پیجیده از آرمان گرایی دوره ی جوانی ، وفاداری و قتل و کشتار در کمال خونسردی است! داستانی متمرکز بر کاراکترهایی از یک طرف تشنه ی حقیقت و از طرفی به دنبال کتمان حقیقت. از فرزندان STASI تا آنارشیست های اوکلند…”
گفته میشه Craig در نقش Andreas Wolf مردی جذاب بازی میکنه که حتی Netflix هم از خریداران سریال بوده. البته این خبر رو باید از زاویه ای دیگر نیز دید ، آیا با این سریال Craig رسما از حضورش در دنیای جیمز باند خداحافظی کرده؟ و البته حتما میدونید که Tom Hiddleston هم شایعاتی مبنی بر ایفای نقش جیمز باندش هست.

ایولاااااااااااااااااااااااااااااااااااا چه خبر بهتر از این من از خدامه دنیل سریال بازی کنه هی
به نظر سریال خوبیه چون دنیل کریک هر پروژه ای رو قبول نمیکنه
باید سریال جالبی بشه تیم سازندشم که خوبه
Aidan Turner در حال حاظر نزدیکترین گزینه برای 007 هستش و احتمال این که Turner جیمز باند بعدی باشه از Tom Hiddleston که گفتید بالاتره ,گزینه ی سومی هم هست : Tom Hardy که شانس انتخابش خیلی کمتر از دو گزینه دیگه هست!