Top 10اخبار روز انیمیشن ها
۲۰ نکته ای که باید در مورد انیمیشن رالف اینترنت را خراب می کند (Ralph Breaks the Internet) بدانیم

با اینکه سازندگان “رالف اینترنت را خراب می کند” (Ralph Breaks the Internet) یا همان “رالف خرابکار ۲” (Wreck-It Ralph 2) به سختی در حال تلاش برای اتمام ساخت آن و رسیدن فیلم به اکران ۲۱ نوامبر بودند، در روز ۱ آگوست اهالی رسانه را به استودیوی انیمیشن سازی دیزنی (Disney) دعوت کردند تا قسمت های مختلفی از فیلم از جمله صحنه های تکمیل نشده و یا تدوین نشده و چند صحنه تکمیل شده را به پیش نمایش بگذارند.
در این انیمیشن به کارگردانی ریچ مور (Rich Moore) و فیل جانستون (Phil Johnston)، شخصیت Ralph (با صدای جان سی رایلی (John C. Reilly)) و Vanellope von Schweetz (با صدای سارا سیلورمن (Sarah Silverman)) منطقه امن بازی های ویدیویی را ترک کرده و ماجراجویی خود را به دنیای اینترنت برای یافتن راهی برای تعمیر بازی Sugar Rush آغاز میکنند تا Vanellope بتواند به بازی ویدیویی خودش برگردد.
با پنلهای مختلفی که نشان می داد داستان چگونه ساخته شده است، چگونگی جان بخشی به دنیای اینترنت، شیوهی طراحی جمعیت ساکنان در اینترنت و ساخت سکانس Oh My Disney (حضور همه پرنسس های معروف دیزنی در این انیمیشن)، ما تا حدودی می دانیم نتیجه نهایی این انیمیشن چگونه خواهد بود، البته با تایید اینکه همچنان باید منتظر کشف بخش هایی جدید از آن تا زمان پایان یافتن ساختش باشیم.
ما در اینجا ۲۰ نکته که باید درباره این دنباله مورد انتظار بدانید را گردآوری کرده ایم:

۱. زمانی که “رالف خرابکار” (Wreck-It Ralph) در ۲ نوامبر ۲۰۱۲ اکران شد، تا آن زمان بیشترین فروش افتتاحیه را در بین تمامی فیلم های انیمیشنی کمپانی دیزنی داشت. حالا “رالف اینترنت را خراب می کند”، ۵۷مین انیمیشن ساخته شده توسط استودیوی دیزنی است، استودیویی که امسال ۹۵ ساله شد.
۲. کارگردان های انیمیشن ریچ مور و فیل جانستون در سال ۲۰۱۴ درباره ملاقات دوباره شخصیت های فیلم اول گفتگویی داشتند. آن موقع بود که به این فکر افتادند آیا می توان داستانهای بیشتری درباره Ralph و Vanellope روایت کنند، اما ساختن دنباله نیاز به دلیل بسیار خوبی داشت. سپس آنها به این فکر افتادند که شخصیت ها را از محل کوچک بازی خود بیرون آورده و به دنیای گسترده اینترنت که پتانسیل طنز و کشمکش را داشت وارد کنند.
۳. در همین حین که فیلم ساخته می شد و به جلو می رفت، حدود ۱۵ نویسنده در تیم داستاننویسی بودند. با این که آنها ۱۵۳ سکانس برای فیلم طراحی کرده بودند، در نسخه نهایی فیلم کلا ۴۵ سکانس وجود دارد. ۷.۸۸۳ نسخه سکانس و ۲۸۳.۸۳۹ استوری بورد مختلف برای نسخه های مختلف فیلم طراحی شد. سازندگان ۱۰ نسخه نمایشی از فیلم شامل یک پیش نمایش برای مخاطبان نیز داشتند.

۴. یکی از ایده های ابتدایی داستان برای فیلم این بود که Vanellope به اینترنت کشیده شود. او وبسایت اینترنتی خود به آدرس Vanellope.com را داشت، گفتگویی ویدیویی Ted Talk خودش را ارائه می داد، و رفتارش هم تا حدودی تغییر کرده بود، و تقریبا فراموش کرده بود که قبلا چه کسی بوده است. در آن نسخه، KnowsMore یک شخصیت مهم بود، و Ralph پس از اینکه به اشتباه یک ویروس شناخته شده بود به زندان می رفت. Ralph به کمکKnowsMore ، که یک موتور جست و جوی خراب بود از زندان فرار می کرد و با همکاری هم به جستجوی Vanellope می پرداختند.
۵. نسخه ابتدایی دیگری از فیلم هم بود که در آن Ralph به خاطر محبوبیتش خودشیفته و مغرور می شد، و یک سوپر کاپ شرور هم وجود داشت که مثل یک آنتی ویروس بود.
۶. در نهایت سازندگان به این نتیجه رسیدند که این داستان دو دوست است که از شهرکی کوچک به شهری بزرگ میروند. آن ها دو ماجراجویی مختلف پیش رو داشتند، پس باید می دیدند آیا دوستی آن ها دوام می آورد یا از هم جدا می شوند. داستان رفاقت Ralph و Vanellope همان داستانی بود که آن ها به دنبالش بودند.
۷. شخصیت های Ralph، Vanellope، Felix و Calhoun برگشته اند، همچنین صداپیشگان آن ها یعنی جان سی رایلی، سارا سیلورمن، و جک مکبریر (Jack McBrayer) و جین لینچ (Jane Lynch). به علاوه، شخصیت های جدیدی هم به داستان اضافه می شوند. از جملهYesss و Knowsmore (یک (Netizen) شهروند ثابت اینترنت که قربانی وبسایت خودش شده).

۸. Yesss با صدای تراجی پی هنسون (Taraji P. Henson)، الگوریتمی که قلب و روح سایت ترند کنندهی BuzzzTube است. اگر چیزی جالب و قابل ترند و جدید باشد، Yesss کشفش کرده و با جهان به اشتراک گذاشته است. او همیشه به دنبال ترند های جدید است، برای همین مدل موها و لباس هایش در هر صحنه از فیلم تغییر می کند. او شخصیت مهمی در جریان ماجراجویی Ralph و Vanellope در اینترنت هست.
۹. مور و جانستون برای اینکه نسخه انیمیشنی اینترنتی که ساخته اند شبیه اینترنتی که ما از آن استفاده می کنیم بشود، هر روز از تیم انیمیشن سازی خود می خواستند در شکوه و عظمت اینترنت جستجو کنند و هر کاری که می خواهند انجام بدهند، بدون هیچ محدودیتی. آنها همچنین یک سفر تحقیقاتی به ساختمانی در بلوار ویلشیر در پایین شهر لس آنجلس داشتند، به خاطر اینکه تمامی اتصالات برای هر ارتباطات اینترنتی شمال قاره آمریکا از آن جا کنترل می شوند. در داخل ساختمان هزاران مایل سیم کشی و هزاران سرور وجود دارند که نقاط مختلف دنیا را به هم وصل می کنند.
۱۰. آنها به این مسئله فکر کردند که از اسم اصلی وب سایت های واقعی در فیلم استفاده نکنند و در عوض با نام آن ها بازی کند، ولی به دلیل اینکه آن ها اینترنتی را خلق می کردند که همه ما هر روز از آن استفاده می کنیم، آن ها می خواستند از نام های وب سایت هایی استفاده کنند که ما واقعا به آنها سر می زنیم. به خاطر قانون کپی رایت، نام ها می توانند بدون اجازه گرفتن از صاحب اصلی در فیلم وجود داشته باشند.

۱۱. اینترنت شبیه یک شهر بزرگ با بخش های مختلف است و یک شهر بدون شهروندان نمی تواند وجود داشته باشد. یوزرهای اینترنت (استفاده کنندگان اینترنت) که آواتارهای مردم واقعی اند، و Netizenها که شهروندان تمام وقت اینترنت هستند و در وبسایت ها و نرم افزارهای مختلف کار می کنند. Netizenها تمام کارهایی که یوزرها می خواهند انجام بدهند را فراهم می کنند، پس آن ها اساسا زنبورهای کارگر هستند.
۱۲. در یک انیمیشن معمولی، شاید شما مجبور باشید یک خیابان را پرجمعیت کنید. اما برای پرجمعیت کردن اینترنت، شخصیت های بسیار بیشتری نیاز است. “رالف خرابکار” در کل ۲۲۳ شخصیت منحصر به فرد و ۴۲۱ گونه مختلف داشت. “رالف اینترنت را خراب می کند” ۴۳۴ شخصیت منحصر به فرد و ۶.۷۵۲ گونه مختلف دارد، با بیش از ۵۰۰.۰۰۰ قابلیت منحصر به فرد. با رنگ های مختلف، بافت های مختلف، لوگوی تیشرت های مختلف، رنگ مو و پوست متفاوت، شما هیچ وقت یک شخصیت را دوبار در این فیلم نمی بینید.
۱۳. تکنولوژی به صورت قابل توجهی نسبت به فیلم اول رشد کرده است. آن ها یک رندر کننده جدید ساختند و پیشرفت های عظیمی در طراحی مو و لباس داشته اند، همچنین در فیزیک وسایل و محیط اطراف، پس همه ی شخصیت های قبلی به روز رسانی شده اند. لباس شخصیت ها بسیار بهتر و دارای جزئیات بیشتری هستند، پوست بسیار طبیعی تر است و همه چیز واضح تر است.

۱۴. این دنباله از همان جایی که فیلم قبلی به پایان رسید شروع می شود. وقتی محل بازی های ویدیویی بسته می شود، Ralph و Vanellope در کنار هم وقت می گذرانند و همه چیز در زندگیشان کاملا عالی است. تا اینکه یک روز ساعات خوششان توسط آقای Lutwak با وصل کردن چیزی به نام WiFi قطع می شود.
۱۵. هنگامی که یک کودک در حال انجام Sugar Rush، بازی Vanellope است، به شکل اتفاقی فرمان کنسول را می شکند، و چون سازنده این بازی سال ها قبل از این صنعت خارج شده، آقایLitwak تصمیم می گیرد که این بازی را از محل بازی ها خارج کند. ولی بچه هایی که در آن جا بازی می کنند نمی خواهند چنین اتفاقی بیفتد، پس یک فرمان که در eBay برای فروش گذاشته شده را پیدا می کنند، ولی این فرمان خیلی گران است و بنابراین آقای Litwak تصمیم می گیرد که بازی را قطع کند و قطعاتش را بفروشد، و Vanellope را بدون بازی رها کند. در همین حین Ralph از اینکه Vanellope را اینقدر ناراحت می بیند خیلی غمگین است، پس تصمیم می گیرد که به صورت دزدکی وارد روتر وای فای شده، به اینترنت بروند، فروشگاه eBay را پیدا کرده، و آن فرمان را به دست بیاورند، تا بازی Vanellope حفظ شده و همه چیز به حالت عادی برگردد.

۱۶. سازندگان احساس کردند که مسئولیت دارند علاوه بر نمایش خوبی های اینترنت، بخش ناخوشایند آن را نیز نشان دهند. در بخشی از فیلم Ralph درسی را یاد می گیرد که شما هیچ وقت نباید کامنت هایی را که روی پست تان گذاشته می شود بخوانید، چون مردم گاهی اوقات خیلی بی رحم می شوند.
۱۷. برای ساخت ظاهر فروشگاه eBay، آن ها به فکر معادلش در دنیای واقعی افتادند، که می تواند یک محل برای حراج وسایل باشد. که به معنی این بود که به حراج کننده ای احتیاج پیدا می کنند، پس آن ها Brian Curless را استخدام کردند، که قهرمان حراجی آمریکا بود. با این که Curless تا آن لحظه به ایالت کالیفرنیا پا نگذاشته بود، اما سازندگان او را با پروازی اختصاصی به آن جا بردند تا نسخه انیمیشنی خودش را در فیلم صداگذاری کند. برای اینکه او در جلسه ضبط صدا راحت تر باشد، مور و جانستون نقش مردم حاضر در حراجی را بازی کردند.
۱۸. طراح استوری بوردی که بخش eBay را طراحی کرده بود قبلا هیچوقت از eBay خرید نکرده بود، پس به eBay رفت و یک نقاشی از گربهای سیاه و مخملی با چشمان غمگین خرید. و پس از آن از همان نقاشی در فیلم استفاده شد.
۱۹. در همین حین که بازی Sugar Rush قطع شده است، همه ی راننده های آب نباتی دیگر هم بدون بازی مانده اند. آن ها که به والدینی نیاز دارند به سراغ Felix و Calhoun می روند.

۲۰. شخصیت Yesss است که Vanellope را به سایت Oh My Disney می فرستد، که همه چیز کمپانی دیزنی به همراه مقداری از کامیک کان (Comic-Con) در آن وجود دارد. این وبسایت جایی است که همهی پرنسس های دیزنی در آن زندگی می کنند، و سازندگان توانستند همه بازیگران اصلی را برای صداگذاری شخصیت های خودشان دور هم جمع کنند. آن ها ابتدا این سکانس را با صدای موقتی اعضای تیم بازی کردند، تا وقتی صداپیشگان اصلی برای صداگذاری به آن جا می روند بدانند در این صحنه چه اتفاقاتی قرار است بیفتد، و همه صداپیشگان هم با کمال میل این پیشنهاد را پذیرفته بودند.
فیلم “رالف اینترنت را خراب می کند” (Ralph Breaks the Internet) در تاریخ ۲۱ نوامبر در سینماها اکران خواهد شد.


