اخبار فیلم

دانیل رادکلیف در فیلم داستانی فرانکشتین

دانیل رادکلیف در حال مذاکرات نهایی برای فیلمی اقتباسی از داستان فرانکشتین با تهیه کنندگی کمپانی فاکس قرن بیستم می باشد . نام این فیلم a tale of friendship and redemption و یا «داستان دوستی و رستگاری» میباشد و قرار است اگر مذاکرات به امضای نهایی دانیل رادکلیف برسد این بازیگر نام آشنا و ایفا کننده ی هری پاتر در نقش ایگور در این اقتباس سینمایی از داستان فرانکشتین بازی کند . داستان این اثر کلاسیک از مری شلی بوده که بارها به فیلم و سریال تبدیل شده است اما پس از سالها بایگانی در هالیوود کمپانی فاکس امتیاز ساخت این اثر را از آن خود کرد و آن را بزودی میسازد . این پروژه پیش از این قرار بود با کارگردانی شاون لوی باشد اما در نهایت کمپانی فاکس کارگردانی سرشناس با نام Paul McGuigan که اثارLucky Number Slevin , Sherlock از اوست را در سپتامبر گذشته جایگزین شاون لوی انتخاب کرد و او قرار است سکان کارگردانی این فیلم علمی تخیلی و کلاسیک را در دست بگیرد .

فیلمنامه ی نهایی توسط فیلمنامه نویس فیلم Chronicle آقای مکس لاندیس نوشته شده است و دنیل رادکلیف اگر در این فیلم بازی کند باید نقش ایگور را با گریمی بسیار شبیه به آثار کلاسیک این نقش ایفا کند . این بازیگر چندان مشغول نیست و به نظر گزینه ی خوبی برای ایفای این نقش است چون تنها دو فیلم در آینده از او به اکران میرسد با نامهای Horns (که تمام ساخت فیلم تمام شده و ۱۱ اکتبر امسال اکران میشود) و The F Word که هنوز تاریخ دقیق اکران مشخص نیست .

به هر حال باید منتظر خبر نهایی امضای قرار داد این بازیگر برای ایفای نقش ایگور باشیم و باید دید که در نهایت او این نقش را میپذیرد یا خیر؟

کپی برداری و نقل تمام یا قسمتی از این مطلب به هر شکل (از جمله برای همه نشریه ها، وبلاگ ها ، پیج ها و سایت های اینترنتی) بدون ذکر دقیق کلمات “منبع: خبرگزاری آریافیلم” ممنوع است و شرعا حرام و شامل پیگیرد قضایی می شود

 

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن