زک افرون مشتاق حضور در ریبوت ‘High School Musical’

زک افرون که به دلیل حضور نیافتنش در ریونیون ‘High School Musical’ باعث ناراحتی طرفداران این مجموعه شده بود به E! News گفت. که خیلی مشتاق است که به ریبوت “High School Musical” بپیوندد. افرون با هنرنمایی در نقش تروی بولتون در سال های 2006 و 2007 و 2008 که سومین فیلم نزدیک 253 میلیون دلار در باکس افیس فروش داشت. به محبوبیت رسید.
افرون درباره دوباره ایفا کردن نقش تروی بولتون گفت: “البته البته. اگه موقعیتی پیش بیاید که بتوانم که با این تیم دوباره کار کنم. این فوق العاده خواهد بود. قلب من در ان جاست امیدوارم اتفاق بیفتد.”
مجموعه “High School Musical” در سال 2019 ریبوت شد. که به عنوان سریال با نام “High School Musical: The Musical: The Series” در دیزنی پلاس منتشر خواهد شد. این ریبوت در همان دبیرستانی که مجموعه اصلی در ان فیلم برداری شد. ساخته خواهد شد و داستان نوجوان های عاشق تئاتر را روایت می کند که تصمیم می گیرند. یک “High School Musical.” تولید کنند. الیویا رودریگو ستاره تازه دنیای پاپ نقش نینی سالوارز روبرتز را ایفا خواهد کرد.
افرون علاقه اش به ریبوت “High School Musical” را در کنفرانس مطبوعاتی فیلم جدیدش “Firestarter” اعلام کرد. این فیلم در ژانر وحشت است. و اقتباسی از نوشته های استفن کینگ می باشد. و هم اکنون قابل دسترسی می باشد.